korenbeurs

home

Partijgoederen opkopen & verkopen | De Korenbeurs

Zoekt u een oplossing voor uw overtollige voorraad??

'Wij kopen graag uw partijgoederen op.''

Korenbeurs Partijverkoop is er voor u

Opkopen is het sleutelwoord van ons bedrijf. In 1978 zijn wij  gestart met het opkopen en verkopen van winkelvoorraden, partijgoederen, restanten, restpartijen, overvoorraden, faillissementpartijen, winkelrestanten en opruimingen van winkels, groothandels en fabrieken. In de meest uiteenlopende categoriën kunt u bij terecht voor het aanbieden van partijen, van kleding tot gereedschappen van verf tot kantoormeubilair.

Verkoop van restpartijen en overvoorraden

Restpartijen verkopen wij in onze markthal 'De Korenbeurs' of aan wederverkopers. Heeft u restricties? U bepaalt waar en hoe uw goederen op de markt komen.

Diverse branches

Veel partijen zijn de afgelopen jaren de revu gepasseerd: van een matrassenfabriek die teveel voorraad had tot een schoenwinkel die de overtollige voorraad van het vorige seizoen ging verkopen. Vrijwel iedere branche is wel eens gepasseerd: kleding,huishoudelijke artikelen, drogisterij, meubelen, bouwmarktartikelen, sportartikelen, woondecoratie, enzovoort.

Bedrijven waar wij van kopen:

Onze doelgroep varieert van zelfstandige winkeliers tot grootwinkelbedrijven, groothandels en fabrieken. Eigenlijk alle bedrijven die te maken hebben met voorraden en productie van (non)-food producten kunnen bij ons terecht.

Correcte afhandeling en contante betaling

Wij hechten aan een correcte en discrete afhandeling, wat kan leiden tot een langdurige relatie. Daarnaast dragen wij er zorg voor dat de betaling voor het afhalen binnen is, of zoals het spreekwoord zegt: boter bij de vis.

Veel bedrijven weten ons na bijna 40 jaar ervaring regelmatig terug te vinden. Bedrijven willen de consument voortdurend een actueel assortiment aanbieden, dan is de oplossing om de oude collectie af te stoten naar een opkoper als Korenbeurs Partijverkoop gauw gevonden.

Meer informatie?

Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar van 8:00 to 18:00 uur.  Per mail uiteraard 24 uur per dag. Voor verdere details verwijzen wij u graag naar onze contactpagina. Of wilt u weten wie de drijvende krachten zijn achter ons bedrijf? Bekijk dan de pagina over ons.

Wij verkopen een deel van onze partijen in onze winkel in Groningen:

Op zoek naar onze winkel? www.dekorenbeurs.nl

 

 

In- en verkoop van partijgoederen
in elke branche en in iedere hoeveelheid

Contact

Korenbeurs Partijverkoop
Haddingestraat 13
9711 KB Groningen-centrum
050-3184220

Parkeren voor de deur of in parkeergarage t.o. de winkel

cardboard

www.interparking.nl

Home

Doe ons een aanbod
Bied hier uw voorraad aan

Particulier? Klik hier

Bel mij terug

Vul het onderstaande formulier in
om terug gebeld te worden. U kunt
ons ook via de mail bereiken via: partijverkoop@dekorenbeurs.nl

blurblurblur
shop
Hier zitt'n we in Grunn
Dozen vol met mooie spullen, tjakkaa
Prijzen circus bij de Korenbeurs
Wow, dat wil ik :)